"Duurzame inzetbaarheid van ieder talent"

Werk in opdracht

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partij die jouw in- en ompakwerkzaamheden uit handen neemt, dan kan Leerplein Twente een geschikte partner voor je zijn. 

Op het moment dat je werk uitbesteedt aan Leerplein Twente, word je niet alleen ontzorgd maar draag je ook bij aan sociaal verantwoord ondernemen. Op deze manier kun jij je focussen op dat waar jij goed in bent. Als je onze hulp inschakelt, draag je bij aan de Wet Banenafspraak én geef je mensen met een arbeidsbeperking de kans om te werken voor of in jouw bedrijf. Wij zien enkel een win-win situatie! 

Op onze vestigingen in Tubbergen en Almelo kunnen wij verschillende soort in- en ompakwerk voor je uitvoeren. Je kunt hierbij denken aan het vullen van goodiebags, het inpakken van kerstpakketten of relatiegeschenken, maar ook het verpakken van producten (giftbags). We kunnen de werkzaamheden ook bij jou op locatie uitvoeren, als dat beter past binnen het productieproces. Ook kunnen we complexe assemblage-werkzaamheden uit handen nemen. Onze flexibele medewerkers zijn goed opgeleid en worden door professionals begeleid. We zorgen dat het werk wordt uitgevoerd conform wensen en eisen van de klant.  

Voor werkgevers die iemand willen aannemen maar nog niet meteen de administratieve lasten en de risico’s willen aangaan, bestaat een mogelijkheid om via detachering te werken. Daarbij komt de werknemer in dienst van Leerplein Twente en ontvangt de werkgever maandelijks een factuur volgens de gemaakte afspraken.