"Duurzame inzetbaarheid van ieder talent"

Werkgeversdienstverlening

Detachering

Voor werkgevers die iemand willen aannemen maar nog niet meteen de administratieve lasten en de risico’s willen aangaan, bestaat een mogelijkheid om via detachering te werken. Daarbij komt de werknemer in dienst van Leerplein Twente en ontvangt de werkgever maandelijks een factuur volgens de gemaakte afspraken.

Advies sociaal ondernemen

Veel werkgevers willen graag iets doen voor de mensen die wat minder kansen en mogelijkheden hebben. Maar ze weten niet goed hoe dit aan te pakken en worden soms wat huiverig door de verhalen die ze horen. De jobcoaches hebben veel ervaring in het adviseren over sociaal ondernemen; wat het is en hoe dit in te zetten. Sociaal ondernemen heeft namelijk meerdere voordelen, waarbij uw organisatie zelf ook kan profiteren van diverse financiële tegemoetkomingen. Onze jobcoaches kunnen u ondersteunen bij de aanvraagprocedure. 

Gratis Quickscan

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om kosteloos een QuickScan af te nemen. Met deze QuickScan onderzoeken wij op welke wijze medewerkers met een arbeidsbeperking ingezet kunnen worden in jouw productieproces. Hulpmiddelen die hierbij kunnen worden ingezet zijn jobcarving en downgrading. Maar ook kunnen we bekijken of je organisatie in aanmerking komt voor financiële tegemoetkomingen en je hierbij ondersteunen.

Ben je benieuwd wat Leerplein Twente voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een geheel vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek.