"Duurzame inzetbaarheid van ieder talent"

Arbeidsonderzoek

Testen en onderzoeken is een wezenlijk onderdeel van re-integratie. Wij maken gebruik van het instrument Melba. Eén van onze jobcoaches is gecertificeerd Melba arbeidsonderzoeker en kan de arbeidsvaardigheden van een kandidaat op een treffende en heldere wijze in beeld brengen. Via een capaciteitenprofiel wordt op een overzichtelijke wijze aangetoond waar iemands kwaliteiten maar ook valkuilen liggen. Dit capaciteitenprofiel is te vergelijken met een eisenprofiel van een werkplek, dat ook onderdeel kan zijn van het onderzoek. 

Met Melba zijn zowel de psychosociale vaardigheden als fysieke aspecten op een eenduidige manier in beeld te brengen. Voor meer info zie <Melba>.
Naast Melba maken we in de arbeidsonderzoeken ook gebruik van andere testen en assessments. We gebruiken hiervoor erkende en professionele partners zoals NOA en Icares. De testen en assessments kunnen gebruikt worden samen en ter ondersteuning van Melba, ook is het mogelijk om een separate test in te zetten voor een afgebakende en concrete vraag.