"Duurzame inzetbaarheid van ieder talent"

Voor kandidaten

WAT BIEDEN WIJ ONZE KANDIDATEN?

We bieden begeleiding op maat. Aan de hand van een kennismakingsgesprek en een daaropvolgende competentietest, kunnen we samen een inschatting maken van de behoefte en wensen van de cliënt. We maken samen een Plan van Aanpak. Het plan verwoordt de hulp die we bieden, de duur van deze hulp en de doelen die we willen bereiken.

  1. Dagbesteding in onze productiehal
  2. Dagbesteding op een externe locatie
  3. Re-integratie en re-socialisatie
  4. Opleidingsmogelijkheden
  5. Individuele begeleiding zowel op het werk als thuis

1. Dagbesteding in onze eigen productiehal

In onze eigen productiehal hebben we diverse houtbewerkingsmachines en werkbanken om halffabricaten alsmede eindproducten te realiseren voor diverse klanten. Ook gaan we duurzame producten assembleren, denk aan zonnepanelen en windturbines. Dit biedt een mooie uitkomst voor mensen die graag met de handen werken en willen bouwen, of het nu groot of klein is. In deze hal hebben we plek voor mensen die graag met machines werken, uitvoerend en leidinggevend. In de productiehal, maar ook op kantoor bij de verkoop. Voor alle functies is bekwame begeleiding beschikbaar voor ondersteuning.

2. Dagbesteding op een externe locatie

Binnen ons ruime netwerk zijn diverse relaties geïnteresseerd om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden om te werken, leren en groeien. Neem bijvoorbeeld staalbouw, aannemersbedrijven, tuincentra, hoveniersbedrijven, Gemeenten, maar ook ziekenhuizen en andere zorgcentra. Ook bij werken op een externe locatie dragen we zorg voor goede begeleiding.

3. Re-integratie en re-socialisatie

Als je een periode uit de running bent geweest kan het lastig zijn om weer te solliciteren met als doel in het werkritme te komen. We helpen je hier graag bij. We hebben diverse locaties waar je aan de slag kunt en waar we je kunnen begeleiden naar een leuke baan die bij jou past waar ruimte kan zijn om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Misschien wil je wel heel wat anders doen dan je voorheen deed. Ook hierbij kunnen we je helpen. Er zijn diverse tools beschikbaar waaruit we kunnen opmaken binnen welke branche jij het beste uit de verf komt.

4. Opleidingsmogelijkheden

In welke branche je ook gaat werken, er is altijd ruimte om te groeien als jij dat wilt. We zullen er alles aan doen om je deze ruimte te bieden. Of het nu bij Leerplein Twente een interne opleiding is, of op een externe locatie… Samen gaan we bekijken welke opleiding je nodig hebt om daar te komen waar jij wilt zijn.

5. Individuele begeleiding zowel op het werk als thuis

De begeleiding die je nodig hebt, gaan we met jou persoonlijk afstemmen in een Plan van Aanpak. Hiervoor zijn er verschillende jobcoaches beschikbaar die je kunnen begeleiden, zowel intern als extern. Ook kunnen er door omstandigheden in je thuissituatie problemen zijn ontstaan. Ook hierbij kunnen we ondersteuning bieden. Denk bijvoorbeeld aan omgaan met geld, financiële zaken op orde brengen, de begeleiding naar werk en hulp bij het invullen van de benodigde papieren. Tussendoor gaan we telkens evalueren en samen bekijken of de hulp die we je bieden nog steeds past bij je behoefte.

Over ons

Leerplein Twente is een organisatie die is opgericht door een tweetal enthousiaste mensen met passie voor de doelgroep. In de afgelopen 50 jaren hebben zij veel kennis en ervaring opgedaan als arbeidsdeskundige en job- en financieel adviseur. Bij Leerplein Twente kunt u terecht voor arbeidskrachten met een arbeidsbeperking inclusief de bijbehorende ondersteuning bij het aanvragen en afwikkelen van diverse financiële tegemoetkomingen. We ontzorgen u van A tot Z.